top of page

Wij geven het terug aan de natuur, via de Prosperity Community!Wij van NEW L.OAK geven terug aan de natuur wat wij gebruiken uit de natuur.


Bij NEW L.OAK gaat onze missie verder dan alleen het creëren van prachtige keukenfronten en het omtoveren van bestaande keukens tot droomkeukens. Wij vinden het namelijk van essentieel belang dat wat wij gebruiken voor het maken van ons product, wij ook weer terug geven aan de natuur. Maar hoe doen wij dat?stapel hout, hout, kappen, boomstammen, stam, houtbewerking, fineer boom, eiken, essen, berken, keukenfronten

Mission statement

Onze missie is om actief bij te dragen aan het verbeteren van de bomen populariteit en daardoor de opwarming van de aarde te kunnen tegen gaan. Wij willen nog jaren duurzaam keukenfronten maken en leveren, om er voor te zorgen dat 50% van de keukens worden gerenoveerd ipv vernieuwd. En wij hebben daarbij een maatschappelijke verantwoordelijkheid om ons product met een goed gevoel te kunnen aanbieden. Daarom zijn wij lid geworden van de Prosperity community en daar zijn wij trots op.

De prosperity community werkt samen met het Eden Reforestation Project. Het werk van Eden vindt plaats in enkele van ‘s werelds armste en tegelijkertijd meest ontboste gebieden.


fineerhout, een rol fineerhout, fineer keukenfronten, fineer keuken, rol in een stelling, rol fineer om keukens mee te bewerken

Hoe gaat Eden te werk?

Eden plant een boom en de lokale bevolking ontvangt daarvoor een dagloon dat aanzienlijk meer is dan wat ze anders zouden kunnen verdienen. Dus, in plaats van het gebruik van bijlen en zagen ten laste van het bos, gaan zij nu met schoppen en gieters aan de slag ten goede van het bos. Het resultaat?

● Banen;

● Welvaart; en

● Wederopbouw van bossen en de biodiversiteit;

De prosperity community draagt haar steentje bij door de aandacht te vergroten, zichtbaarheid te creëren en geld in te zamelen om het werk van Eden Reforestation Projects financieel te ondersteunen.

Prosperity community ondersteunt niet allen financieel maar komen ook 1 keer per jaar bij elkaar om samen de ervaringen en kennis met elkaar te delen en nieuwe doelen te bepalen.

Samen brengen wij een positiver invloed op de biodiversieteit. Het herstellen van bossen draagt bij aan het behoud en herstel van inheemse planten en dieren, waardoor ecosystemen weer in balans komen.


Wij van NEW L.OAK willen onze verantwoordelijkheid nemen en met het oog op de toekomst en woord subtaineble met vollle 100% te kunnen uitdragen.


Wij willen onze klanten die bewust kiezen voor een keukenrenovatie nog een extra mooie stap te kunnen maken om voor NEW L.OAK te kiezen om dat stap 1 al gemaakt is om bewust voor renovatie te kiezen.


stapel fineer keukenfronten, gemaakt voor NEW L.OAK, keuken renovatie, duurzaam, houtbewerking

Wij kunnen samen moet onze (toekomstige) klanten een positieve verandering teweeg brengen in de wereld. Wanneer jij kiest voor een NEW L.OAK draag je tegelijkertijd bij aan deze beweging.


Samen kunnen wij armoede terug brengen, levensomstandigheden verbeteren en de CO2-uitstoot verminderen, ecologisch bewustzijn vergroten en bijdragen aan biodiversiteit.


Wij maken samen het verschil zowel de sfeer in jouw keuken als daarbuiten.


Wil je meer weten over onze missie of over de Prosperity communitie! Stuur je vraag naar info@newloakfronten.nl of maak direct een belafspraak hieronder. 

NEW L.OAK is al een aantal jaar de specialist in keukenfronten. Geef jouw keuken een tweede kans en geef het een NEW L.OAKNEW L.OAK keukenfronten | info@newloakfronten.nl | newloakfronten.nl | Amsterdam

12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page