top of page

'Op zich zijn keukenapparaten een verrijking voor ons leven, maar waar laat je al die apparaten?'


Als je elke keer het aanrecht moet opruimen voordat je kan beginnen met koken. Dat is toch frustrerend? Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet goed bent in opruimen of dat je geen zint hebt om op dat moment je spullen op te ruimen waar ze horen.


Mijn man zegt altijd tegen mij dat ik tijdens het koken de spullen die ik niet meer gebruik, gelijk moet opruimen; niet in de wasbak maar in de vaatwasser of in de kasten. Ik heb ze toch al in mijn hand en koken duurt even en in die tijd kan ik dus mooi gelijk het aanrecht aan kant maken, aldus mijn man. Want dat doet hij ook. Super handig. Helaas. Ik kan je nu al verklappen dat mijn hersenen dat niet zo goed aan kunnen. Ik ben namelijk bezig met koken en niet met opruimen. Opruimen zit waarschijnlijk aan de andere kant van mijn hersenen. Dus dat komt later wel. Gevolg is wel dat het aanrecht dus tjokvol staat.

Zo dus...ontbijt makenEen ander probleem kan natuurlijk ook zijn dat je teveel spullen in je keuken hebt. Je kan overal wel apparatuur voor kopen, zoals een eierenkoker, een koffiezetapparaat een bonenmaler, een waterkoker, een tostiapparaat, een toaster, een airfryer, een broodmachine, een mixer, een staafmixer, een weegschaal, een Kenwood mix machine etc. etc. en dan hebben wij het nog niet eens over een (of meerdere) broodplank(en)/snijplank(en), een broodtrommel, een messenset en het peper-en-zoutstel. Oja, het is natuurlijk ook super handig dat je nog een paar gezellige kruidenplantjes in je keuken hebt… kortom; het aanrecht staat al snel bomvol.


Door deze robotten kunnen wij sneller iets klaar maken in de keuken, maar waar laat je al die ‘overbodige’ dingen?

Om te zorgen dat alles netjes is opgeruimd in je keukenkastjes, heb je toch wel wat extra bergruimte nodig. En als je dat nou niet hebt in je bestaande keuken, wat dan? Een nieuwe keuken? Dat kost weer een hoop geld en een hoop stress en rommel.

Heb jij er wel eens aan gedacht om de keuken dan te laten aanpassen? Dat kan namelijk heel simpel. Heb jij kasten waar van alles in staat? Weet jij wat er achter in het keukenkastje staat? Nee? En als je dat wel weet heb je waarschijnlijk de kast uitgeruimd en kwam je erachter dat er het een en ander al ruim over datum was. Ik geef je alvast een aantal gemakkelijke opties.

Optie 1

Waarom kies je er niet voor om er lades te laten inzetten? Je kan vaak in 1 kast van 80 cm hoog twee lades kwijt. Je kan dan in 1 oogopslag zien wat je hebt. Kan je gelijk mooi sorteren.

Optie 2

Heb jij nog ruimte boven je hoge kasten? Je kan daarop dan nog een aantal kasten kwijt. Extra ruimte tot aan het plafond. Kleedt ook mooi de ruimte af.

Optie 3

Koos jij ooit voor een (kook)eiland waar je met je benen tegen de achterwand aan klapt op het moment dat je er aan gaat zitten? En er eigenlijk niemand gebruikt van maakt en het er stiekem alleen maar voor de sier staat? Gebruik deze ruimte dan en laat daar een kast onder maken met een aantal lades. Als het eiland aan de woonkamer kant zit, kan je deze ook nog in een andere kleur laten afwerken.


Een keukenschets het blauwe is extra erbij.


Heb jij nog ergens een nis waar nu niets zit? Ga dan eens voor een aantal plankjes. Je kan er je koffiemachine onder zetten en daarboven berg je de kopjes op. Is er misschien nog ruimte aan een muur die gebruikt kan worden voor een leuk kastje?

Je zal wel denken, leuk al deze opties maar hoe ga ik dat dan doen met de L.OAK van mijn keuken? Want de keuken is al een aantal jaren oud en deze komt bij een keukenleverancier vandaan. Waarschijnlijk hebben ze deze kleur vast niet meer en als ze die wel hebben zal mijn kleur wel veranderd zijn na al die jaren van intensief gebruik en blootstelling aan zonlicht, kinderen, huisdieren, koken etc.

Daar hebben wij van NEW L.OAK een oplossing voor. Naast het aanpassen en aanvullen van jouw keuken vervangen wij ook meteen de keukenfronten zodat de keuken helemaal past in deze tijd met de ruimte die jij zo hard nodig hebt.


Herken jij je hierin een wil jij ook meer ruimte én een aangepaste L.OAK in jouw keuken? Mail ons dan info@newloakfronten.nl.


Wij komen graag even bij je langs om samen naar jouw overvolle keuken te komen kijken en je een mooie oplossing te bieden. Maar ook als je gewoon toe bent aan een NEW L.OAK komen we graag langs!


Kijk voor onze gehele houten keukenfronten collectie hier via deze knop😊


NEW L.OAK is al een aantal jaar de specialist in keukenfronten. Dagelijks helpen wij klanten om meer natuur terug te brengen in hun keuken.

Op alle fronten de beste

Comments


bottom of page