top of page

Annuleren/Retourneren

Niet te vrede met je product?

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de frontstore zijn voor eigen rekening.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retouren@newloakfronten.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Uitzonderingen retourneren

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 

 a. Keukenfronten, plinten, passtukken, zij- eilandpanelen. (dit is een opmaat gemaakt product)

 b. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

 

 

Annuleren van je keukenfronten, passtukken, zij-, eilandpanelen en plinten

Je kan je bestelling zonder reden per e-mail retouren@newloakfronten.nl annuleren, je bent wel een bepaald percentage van je aankoop verschuldigd.

  • Tot 15 dagen na je akkoord van je bestelling kan je kosteloos annuleren.

  • Na 14 dagen na je akkoord tot aan de productie betaal je 50% van je aankoopbedrag.

  • Wanneer wij je fronten al in productie hebben genomen kunnen wij je bestelling niet meer annuleren. Wij zullen 100% van het aankoopbedrag aan jou door facturen.

bottom of page