top of page

Annuleren/retourneren

Niet tevreden met je product?

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de frontstore zijn voor jouw eigen rekening.

 

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, dan zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via retouren@newloakfronten.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Uitzonderingen op retourneren

Het herroepingsrecht geldt niet voor deze producten:

 

 a. Keukenfronten, plinten, passtukken, zij- eilandpanelen (dit is een op maat gemaakt product)

 b. Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

 

 

Annuleren van je maatwerk keukenfronten, passtukken, zij-, eilandpanelen en plinten

Je kan die bestelling zonder reden per e-mail retouren@newloakfronten.nl annuleren maar je bent dan wel een bepaald percentage van je aankoop verschuldigd:

  • Tot 15 dagen na je akkoord van je bestelling kan je kosteloos annuleren.

  • Na 14 dagen na je akkoord tot aan de productie betaal je 50% van je aankoopbedrag.

  • Wanneer wij jouw fronten al in productie hebben genomen kunnen wij jouw bestelling niet meer annuleren. Wij zullen 100% van het aankoopbedrag aan jou door facturen.

bottom of page