top of page

Als de kleur niet meer matcht met jouw innerlijk.


Vrijwel iedereen heeft een keuken in zijn huis, maar wat nu als jouw keuken qua kleur niet meer past in jouw interieur of dat de kleur vaal is geworden. Maar misschien past jouw huidige keuken gewoon niet meer bij jou als persoon. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de keuken ooit zo gekocht hebt, dus is het nog de stylo van de oude bewoners. Op zich niets mis mee maar vaak is een keuken toch ook een verlengstuk van jezelf.


Wat nu? Slopen en nieuwbouw of een NEW L.OAK?


Als de keuken qua “geraamte” nog goed is dan zou je de keuken kunnen verven. Met kleur in je keuken krijgt de ruimte een geheel andere uitstraling. Alleen al door de muren in jouw keuken in een kleur te verven of door gekleurde accessoires toe te voegen, krijgt de ruimte een hele andere L.OAK. Maar hoe kom je er nu achter welke kleur bij jou past en welke kleuren matchen met de ruimte waar jouw keuken staat.


Ga je voor een zwarte keuken?

Een zwarte keuken wordt donker in de ruimte, als je daarvoor kiest heb je veel licht nodig, bijvoorbeeld in een ruimte met veel ramen of een dakraam (licht) Zodra je een donkere keuken plaats in een kleine ruimte met weinig raam dan heb je vaak overdag extra licht nodig om de ruimte goed verlicht te krijgen. Let daar op!
Ga je voor een witte keuken?


Dan ga je voor een mooie basis die op allerlei manieren te combineren is met verschillende kleuren en accessoires. Wit is bij uitstek zeer geschikt als de keuken in een donkere en kleine ruimte komt te staan. Het is ook nog eens tijdloos. Wit past eigenlijk altijd wel en is stiekem nooit uit de mode. Wit is ook een mooie basis als je graag jouw interieur wil aanpassen. Even een muur verven in de kleur die op dat moment in is, geen probleem het past eigenlijk altijd wel bij wit.

Ga je voor een eigentijdse, houten keuken?

Dan zit je goed bij NEW L.OAK.


Eikenhout is en blijft populair in de keukenwereld. Je hebt zoveel verschillende soorten eikenhout. Zoals;

  • Massief eiken, Light L.OAK - dit is een mooi vlakke front waar geen knoesten in voorkomen. Het straalt strakheid en rust uit en geeft een zacht gevoel.

  • Massief eiken, Rebel L.OAK - is een L.OAK dat tussen vlak en grof in valt. Wil je niet helemaal voor braaf en behoudend gaan maar ook niet voor stoer en industrieel, dan kan je het beste voor de Rebel L.OAK kiezen. In de Rebel L.OAk zitten wel wat knoesten.

  • Massief eiken, Castle Line L.OAK - is super grof. Daar zitten grove knoesten in, houtsnedes en is ook oneven qua hoogte. Dit is de absolute tegenhanger van strak. De Caslte line past bijvoorbeeld perfect in een boerderij.

Een houten keuken kan je super combineren met allerlei kleuren en materialen.

  • wit met hout

  • zwart met hout

  • grijs met hout

  • Groen met hout

  • Staal met hout

  • beton met hout

Er zijn zoveel opties die je kan toepassen in je keuken, maar waar kies jij voor? Ga je voor basic waar je af en toe de kleur van de muur kan veranderen of ga je voor trend.


Bekijk direct onze gehele houten keukenfronten collectie😊


Kom je er niet uit, dan kan je altijd contact met ons opnemen! Wij helpen je graag bij het maken van jouw NEW L.OAK!Nog een laatste tip!

Wil je de achterwand of een andere keuken muur verven? Gebruik dan speciale, afwasbare muurverf. Kookspetters verwijder je gemakkelijk door deze speciale verf.
NEW L.OAK is al een aantal jaar de specialist in keukenfronten. Dagelijks helpen wij klanten om meer natuur terug te brengen in hun keuken.

Op alle fronten de beste

ความคิดเห็น


bottom of page