top of page

GET

SUPPORT

new loak logo zwart.png

Ben jij op zoek naar unieke houten keukenfronten voor jouw nieuwe keuken of voor je bestaande keuken? Dan kunnen wij jou zeker helpen. In onze frontstore kan je een heleboel maten inclusief prijs vinden. Zo kan je op je gemak en wanneer het jou uitkomt, jouw nieuwe keukenfronten uitzoeken.

 

Heb jij een keuken die een kleine aanpassing nodig heeft, zoals van een kast, lades maken of heb jij nog een loze ruimte die je wil invullen met een kast of planken. Wij kunnen je daarbij volledig adviseren en eventueel extra kasten of lades op maat maken.
 

Kom je er toch niet uit, dan staan wij graag voor je klaar. Mail jouw wensen, de tekening met maten en je materiaal keuze naar offerte@newloakfronten.nl dan maken wij een mooie offerte voor je op.

Heb je een vraag? Kijk dan bij onze meest gestelde vragen pagina. Kom je toch niet op het antwoord wat jij zoekt? Mail dan naar info@newloakfronten.nl.
 

Wil je direct contact? Probeer dan onze chatfunctie rechtsonderin of maak een belafspraak in onze agenda.
 

Het is ook mogelijk om na het aanvragen van de offerte bij ons langs te komen in Amsterdam. Wij maken dan graag een afspraak per mail.

bottom of page