Veel gestelde vragen

Hebben jullie ook een inmeetservice?

Helaas,  om de prijzen van onze fronten voor een aantrekkelijke prijs aan te kunnen bieden hebben meten wij de fronten niet op. Wel hebben we een duidelijke handleiding gemaakt, waarin stap voor stap staat hoe je zelf je fronten het beste kunt opmeten. Deze handleiding sturen wij op verzoek naar je toe. 

 

Ik wil mijn fronten van een ander soort hout laten maken, is dat ook mogelijk?

Ja, dit is mogelijk. Onze meubelmaker kan keukenfronten maken van ieder hout en plaatmateriaal. Hij kan ook advies geven welk hout of plaatmateriaal geschikt is voor het maken van keukenfronten. Stuur ons een berichtje met je ideeën en dan nemen wij contact met je op.

 

Is het mogelijk de fronten door jullie te laten monteren?

Binnen een straal van 30 kilometer vanaf Amsterdam, kunnen wij de fronten voor je komen monteren. Wij  maken dan ook de scharniergaten en kunnen eventueel de grepen plaatsen. Hiervoor rekenen wij wel extra kosten. Deze extra kosten zullen wij vermelden in de offerte. 

 

Waarom moet ik zelf de scharniergaten boren?

Omdat bij iedere keuken de scharniergaten op een andere plaats zitten, is het voor ons niet haalbaar om deze alvast in de fronten te maken. Wanneer wij jouw fronten naar je toe sturen, doen wij er een duidelijke handleiding bij, waarin staat hoe je zelf de scharniergaten op de juiste plaats kunt maken. 

 

Kan ik de fronten greeploos bestellen?

Ja, wij maken de fronten ook greeploos.