top of page

Scandinavische look is bezig met een stevige opmars”!


Duurzaamheid is een item wat tot de dag van vandaag bij vele van ons speelt. Zo is de Scandinavische look al een aantal jaren bezig met een stevige opmars. En dat is ook niet zo vreemd. Want deze sfeer staat voor rust & harmonie en back to basic.


Daar zie je dat er veel met hout wordt gewerkt en vooral op de panelen waarop eiken latjes zijn bevestigd zie je heel veel terug in diverse woonbladen op Instagram, Pinterest en op diverse interieurwebsites.


Dit geldt ook voor de kleurstellingen. In 2023 zal je veel aarde tinten terug zien komen in huizen. Zowel in meubels, keukens en decoratie.Elk jaar maken verschillende doe het zelfzaken en verfwinkels hun jaar kleur bekend.

Zoals dit jaar kiest de Karwei voor de Nordic Green. Deze kleur geeft een harmonische sfeer af die goed te combineren valt met onze keukenfronten van Break-up L.OAK collectie met een afwerking Alaska White.


Faded Terracotta is gekozen door Farrow & Ball, deze aardtinten zien wij veel terug in terracotta potten, zoals de naam het al zegt. In ons interieur wordt veel gebruik gemaakt van planten, heel veel planten en planten aarden toch het beste in een Terracotta pot met daaronder een schoteltje, zo kan het overtollige water weglopen zonder dat het op je tafel, plank of vloer terecht komt.


Dan hebben wij nog een kleur die in 2023 de aandacht krijgt. Deze kleur is van Histor, Vining Ivy. Deze kleur geeft rust en balans in onze woning en keuken.


Deze kleuren vallen helemaal binnen het Scandinavische Look. Daarom kunnen wij van NEW L.OAK niet achter blijven in deze mooie noordse L.OAK en introduceren de Inline Gold L.OAKINLINE GOLD L.OAK

NEW L.OAK heeft ook een collectie die daar zo goed bij past. Dat is onze Inline gold L.OAK. Deze collectie wordt gemaakt van massief eikenhout en in diverse lijnen gefreesd. Wij werken deze fronten af met een mooie neutrale olie.

De inline Gold L.OAK collectie geeft net die eigenwijze touch als je alles in de Scandinavische stijl doortrekt.
Leef(t) je keuken!?

De keuken in jouw huis is meestal het centrale punt van samenkomen en/of samen zijn. Veel huizen hebben tegenwoordig ook een woonkeuken of een bar aan de keuken zodat je daar gezamenlijk de dag kan starten, gezellig met vrienden/familie een borrel kan drinken of de dag kan afsluiten. Daarom is de keuken veel meer een gezamenlijke plek geworden. De tijd dat de keuken “slechts” was bedoeld om te koken is voorbij!


Dus onderzoek de mogelijkheden eens om van jouw keuken een echte leefkeuken te maken of te creëren! Dat kan zijn omdat je de sfeer van jouw keuken nog niet echt voelt of omdat je bent uitgekeken op de kleur/stijl van jouw keuken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de fronten beschadigd zijn en toe zijn aan vervanging. Of het speelt allemaal. Maar wat is dan verstandig? Een hele nieuwe keuken of een 100% upgrade?

Zo hoef je geen grote verbouwing aan te gaan en heb jij toch een hele NEW L.OAK. Dan is je interieur helemaal weer aangepast aan deze tijd.


Ook jouw keuken een NEW L.OAK geven ipv een gehele nieuwe keuken? Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn, mail ons dan naar info@newloakfronten.nl of bezoek onze website.


NEW L.OAK is al een aantal jaar de specialist in keukenfronten. Dagelijks helpen wij klanten om meer natuur terug te brengen in hun keuken.

Op alle fronten de beste

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page