top of page

NEW L.OAK Keukenfronten; een positieve kijk op “oude wijn in nieuwe zakken”!


Het huis verven, nieuwe meubels kopen, een nieuwe eethoek, nieuw bed etc. Allemaal heel gewoon. Maar als het om de keuken gaat, dan is het toch een hele grote beslissing om die geheel te vernieuwen. Met NEW L.OAK is een grote verbouwing niet nodig!


Keukens zijn een wezenlijk onderdeel van de woning. Tegelijkertijd is een keuken ook een tijdsdocument. Je koopt op een gegeven moment een woning met een bestaande keuken of je kocht ooit zelf een nieuwe keuken. En na een aantal jaren is die keuken toe aan vervanging en voor je het weet ben je op zoek naar een geheel nieuwe keuken; de fronten zijn niet zo mooi meer. De kastdeurtjes klemmen, de kleur is niet meer hip. Het blad is niet zo fraai meer of de apparatuur is gedateerd en versleten. Klinkt dat bekend? Voor je het weet duik je de keukenbladen in voor inspiratie.Grote verbouwing niet nodig Maar heb je jezelf wel eens afgevraagd of het echt nodig is om de gehele keuken te vervangen? Misschien is dat wel helemaal niet nodig. Want als de basis van jouw keuken nog goed is, dan hoef je die natuurlijk niet te vervangen! Vaak zijn het alleen de fronten en grepen die zijn verouderd. En dan wordt het interessant om eens te kijken naar een NEW LOOK; een volledige upgrade van jouw bestaande keukenfronten en grepen. En dan écht naar jouw eigen wens. NEW L.OAK biedt jou de mogelijkheid voor die eigen wens.


Droomkeuken in een handomdraai Om jouw nieuwe droomkeuken te verwezenlijken heb je geen grote verbouwing of groot budget nodig. Bij NEW L.OAK kan je jouw unieke keukenfronten, passtroken, zijpanelen en plinten op maat bestellen. Lekker duurzaam en de prijs gaat je ook nog eens erg meevallen!

De keuken blijft zoals die is. Ook het hang- en sluitwerk is nog geheel recyclebaar. Doordat jouw keuken verder niet verandert, kunnen de oude fronten eraf worden geschroefd en daarna schroef je de nieuwe keukenfronten er op.


NEW L.OAK maakt jouw houten keukenfronten speciaal op maat. En dat is wel uniek! Je kan kiezen tussen massief hout of fineer hout en je kan jouw fronten laten afwerken met een scala aan producten; olie, lak of gewoon met verf.Zo hoef je geen grote verbouwing aan te gaan en heb jij toch een hele NEW L.OAK. Je interieur helemaal weer aangepast aan deze tijd.


Ook jouw keuken een NEW L.OAK geven ipv een gehele nieuwe keuken? Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn, mail ons dan naar info@newloakfronten.nl of gezoek onze website.


NEW L.OAK is al een aantal jaar de specialist in keukenfronten. Dagelijks helpen wij klanten om meer natuur terug te brengen in hun keuken.

Op alle fronten de beste

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page