Over new L.OAK

New L.OAK is een onderdeel van PH Meubels op Maat. PH meubels op maat is al 10 jaar een begrip wanneer het gaat om meubelmaken en interieurbouw in de regio Haarlem en Amsterdam. Paul heeft in de afgelopen 10 jaar onder andere veel ervaring opgedaan in het maken van houten keukenfronten voor keukenzaken. Waarom zouden we dit ook niet direct aan de klant aanbieden, zodat een houten keuken voor een grotere doelgroep aantrekkelijk wordt? Vanuit deze gedachte is New L.OAK ontstaan.  

Paul Huft woont in Haarlem, samen met interieurstyliste Mirella. Daarnaast is hij een echte kookliefhebber en weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om een fijne keuken te hebben. In zijn keuken worden plannen gesmeed, ideëen uitgewerkt en contacten gelegd onder het genot van een heerlijke kop barista koffie. 

Het idee voor New L.OAK is ook in deze keuken begonnen en is nu uitgegroeid tot een professioneel en uniek bedrijf. Wij hopen je binnenkort te mogen helpen met het creëeren van jouw droomkeuken! 

Paul

Het werken met massief hout, waaronder eiken hout vraagt kennis en vakmanschap. Als meubelmaker en keukenspecialist is Paul de drijvende kracht achter het maken van allerlei soorten meubels op maat, waaronder keukenfronten van elk materiaal voor New L.OAK. Paul heeft zich 7 jaar geleden gespecialiseerd in het maken van massief eiken keukenfronten en heeft inmiddels al heel wat projecten op zijn naam staan.