Over new L.OAK

Over Ons

New L.OAK is een nieuwe samenwerking van twee ambitieuze bedrijven, namelijk PH Meubels op Maat en Huiswerk vastgoedstyling. 

De twee eigenaren - Paul Huft en Mirella Appelman - zijn niet alleen zakelijk een goed team, maar ook privé zijn zij een team. Zij wonen samen in Haarlem en als echte kookliefhebbers weten zij als geen ander hoe belangrijk het is om een fijne keuken te hebben. In hun keuken worden plannen gesmeed, ideëen uitgewerkt en contacten gelegd onder het genot van een heerlijke kop barista koffie. 

Het idee voor New L.OAK is ook in de keuken begonnen en is nu uitgegroeid tot een professioneel en uniek bedrijf. Wij hopen je binnenkort te mogen helpen met het creëeren van jouw droomkeuken! 

Paul

Het werken met massief hout, waaronder eiken hout vraagt kennis en vakmanschap. Als meubelmaker en keukenspecialist is Paul de drijvende kracht achter het maken van allerlei soorten meubels op maat, waaronder keukenfronten van elk materiaal voor New L.OAK. Paul heeft zich 7 jaar geleden gespecialiseerd in het maken van massief eiken keukenfronten en heeft inmiddels al heel wat projecten op zijn naam staan. 

Mirella

Mirella is als gecertificeerd interieurstyliste op de hoogte van alle woontrends en is een kei in het (her)inrichten van woningen en keukens. Zij denkt graag met je mee over de uitstraling en stijl van jouw droomkeuken.