Nieuwe fronten IKEA Keuken

Nieuwe fronten laten maken voor een IKEA keuken

Ben je in het bezit van een IKEA keuken en wil je daarvoor nieuwe fronten laten maken? Bij New L.OAK eiken keukenfronten helpen we graag aan de keukenfronten die helemaal voldoen aan jouw wensen. Niet iedere woning is voorzien van een op maat gemaakte design keuken, en eigenlijk is dat ook helemaal niet nodig. Ben je bijvoorbeeld in het bezit van een IKEA keuken maar laat de uitstraling wat te wensen over? Bij New L.OAK eiken keukenfronten kun je voordelig én eenvoudig nieuwe fronten laten maken voor een IKEA keuken. 

 

Zo kun je blijven profiteren van de praktische indeling waar deze Zweedse meubelgigant bekend om staat, maar kun je tegelijkertijd genieten van een échte design keuken met de keukenfronten van New L.OAK eiken keukenfronten. Onze eiken fronten van massief of fineer zijn leverbaar in diverse kleurstellingen en kunnen daarnaast afgewerkt worden met prachtige oliën en waxen die de natuurlijke uitstraling van het hout ondersteunen. Nieuwe fronten laten maken voor een IKEA keuken bij New L.OAK eiken keukenfronten in Haarlem en Amsterdam is een perfecte keuze. 

Waarom? Door alleen de fronten van de IKEA keuken op maat te laten maken en te vervangen, krijgt jouw keuken een luxe uitstraling terwijl je geen grote uitgaven hoeft te doen voor een nieuwe keuken. Welke vormgeving of uitstraling je ook wenst, New L.OAK eiken keukenfronten in Haarlem en Amsterdam zorgt ervoor dat de nieuwe fronten voor jouw IKEA keuken exact aansluiten bij de rest van jouw interieur. Of dat nu gerookt massief eiken is, of fineer keukenfronten met een rustieke look. 

 

Trendy nieuwe fronten voor de IKEA keuken? Laat ze maken bij New L.OAK eiken keukenfronten 

Veranderingen zijn mens eigen en dat geldt ook voor onze interieur-stijl. Zo was je eerder wellicht blij met de rustieke uitstraling van jouw keuken, zo zou je nu liever een moderne keuken zien met strakke lijnen en warme kleuren. Gelukkig is ook het uiterlijk van onze keuken makkelijk aan te passen. Ben je op zoek naar nieuwe fronten voor een IKEA keuken? New L.OAK eiken keukenfronten in Haarlem en Amsterdam maakt ze niet alleen exact op maat voor je, maar levert ze ook kant en klaar af zodat er alleen nog een eenvoudige montage nodig is. 

 

Op deze manier kun je dus snel en voordelige genieten van een prachtige design keuken, terwijl je geen langdurige of ingrijpende verbouwingen hoeft te verrichten. Ben je net een nieuwe woning betrokken en heeft deze een IKEA keuken? Dan kan het zijn dat deze niet helemaal overeenkomt met jouw stijl. Geen probleem, want bij New L.OAK eiken keukenfronten laat je nieuwe fronten maken voor een IKEA keuken van massief of fineer eiken met de afwerking die je wenst. 

eiken keukenfronten

Natuurlijk kunnen we jouw nieuwe keukenfront ook voorzien van prachtige bijpassende grepen in diverse designs. Deze kun je later zelf eenvoudig monteren op de plaats die je wil. Wil je nieuwe fronten laten maken voor jouw IKEA keuken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. New L.OAK eiken keukenfronten in Haarlem en Amsterdam verzorgt graag jouw nieuwe keukenfronten van eiken zodat je snel kunt genieten van een prachtige trendy keuken.