Keukentrends 2020

Zwart, hout, wit en goud zijn 'never out of style'. Ook in de keuken zijn deze klassieke kleuren verrassend hedendaags. Maar ja, wat wil je ook met evergreens die zichzelf steeds opnieuw uitvinden?

Een keuken in jouw woonstijl

De keuken is een volwaardig onderdeel van het huis geworden en gaat vaak naadloos op in dezelfde stijl als de rest van het huis. Ben jij net verhuisd en past de keuken niet bij jouw woonstijl? Geen nood! Met onze hulp vervang je in no time je keukenfronten naar een stijl die jou wél aanspreekt. 

Trends 2020

Wat we in 2020 veel gaan zien in de keuken, is een vrije mix van losse elementen. Bijvoorbeeld strakke keukenkasten gecombineerd met een oude houten kast en (stelling)kasten, die net zo goed in de woonkamer gebruikt kunnen worden als in de keuken. 

Houten keukenfronten blijven een trend

Daarnaast is natuursteen, vooral marmer en terrazzo in combinatie met hout én koper, messing en verweerd staal populair. Naast veel donkere tinten, bijvoorbeeld donkergrijs, zwart, donkerblauw, groen, dieprood -ook gemixt-  zien we roze opduiken in de keuken. Ook weer gecombineerd met koper en messing. 

Wat we ook veel zien, zijn keukenfronten van massief notenhout. Vind je dit net als wij, ook zo mooi?! Dan hebben we goed nieuws. Deze fronten kunnen wij ook voor je maken. 

Perfecte keukencombi's 

zwarte keuken, zwarte tegels

marmer en marmerprint

roze met koper

ruw hout met koper en messing

strak corian met ruw hout

natuursteen met hout

koper en groen

Voor wie dat allemaal wat te bont wordt: superstrakke keukens in chic ton sur ton zwart, grijs of lichte neutrale kleuren zijn ook een grote trend. 

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Of wil je op de hoogte blijven van de nieuwste keukentrends? Volg ons dan ook op Instagram (@man_van_hout)