Keukenfronten Haarlem

Keukenfronten laten maken bij New L.OAK eiken keukenfronten in Haarlem

Wil je jouw keuken voorzien van nieuwe keukenfronten? Laat ze dan naar jouw wensen ontwerpen door New L.OAK eiken keukenfronten in Haarlem. We voorzien jouw keuken van een prachtige nieuwe look, zonder dat je daar grote verbouwingen voor hoeft te doen. New L.OAK eiken keukenfronten in Haarlem is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van op maat gemaakte keukenfronten van kwaliteitsvol eiken. Of je nu jouw keuken wilt voorzien van massief eiken of gefineerde fronten, we staan graag voor je klaar.

Deze gefineerde keukenfronten van geborsteld eiken zijn gelakt met een zijdeglans zwarte lak.

 

Op deze manier kun je beschikken over een echte design keuken, die helemaal aan jouw wensen voldoet. Keukenfronten laten maken in Haarlem of Amsterdam doe je dan ook het beste bij New L.OAK eiken keukenfronten. Daarnaast kun je bij ons ook kiezen uit verschillende afwerkmogelijkheden zodat het design exact in jouw interieur past. Wil je jouw keuken voorzien van een trendy look maar wil je daarvoor geen grote uitgave of verbouwing doen? Kies dan voor de keukenfronten van New L.OAK eiken keukenfronten.

Door het gebruik van hoog kwaliteit eikenhout heb je niet alleen jarenlang plezier van jouw nieuwe keukenfronten, maar kun je ook beschikken over een échte designkeuken welke ook nog eens volledig op maat is gemaakt. Neem voor de mogelijkheden eens vrijblijvend contact met ons op. We maken jouw droomkeuken graag compleet met onze prachtige handgemaakte keukenfronten.

Design keukenfronten op maat laten maken in Haarlem of Amsterdam

Een keuken is allang niet meer alleen een plaats waar we ons eten bereiden. Tegenwoordig betrekken we onze keuken steeds meer bij ons interieur. Niet zo vreemd, want de keuken is dé uitgelezen plek om gezellig samen de dag af te sluiten met een goed glas wijn. Om de keuken optimaal bij onze leefruimte te kunnen betrekken, is het belangrijk dat kleuren, vormgeving en materiaalsoorten samensmelten met de rest van het interieur.

Tegenwoordig heb je geen grote verbouwing of flink budget meer nodig om te kunnen beschikken over een echte design keuken. De prachtige keukenfronten van New L.OAK eiken keukenfronten in Haarlem en Amsterdam zorgen voor een trendy make-over zodat jouw keuken helemaal aansluit bij jouw wensen. Wil je graag keukenfronten laten maken van massief eiken? Met een vintage look of afgewerkt met een hardwax-olie? Welke look je ook wenst, we maken het voor je.

Daarnaast hebben nieuwe keukenfronten nog meer voordelen. Je behoudt namelijk de praktische indeling van de oude keuken, terwijl je deze wel kunt voorzien van een compleet nieuw uiterlijk. Of je er nu voor kiest om strakke moderne keukenfronten van eiken te laten maken, of liever op maat gemaakte keukenfronten met een rustieke look in jouw keuken wilt, bij New L.OAK eiken keukenfronten in Haarlem en Amsterdam is alles mogelijk. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.