Keukendeurtje vervangen met een eiken front

Een keukendeurtje vervangen is met de eiken fronten van New L.OAK eenvoudiger dan ooit. Met deze op maat gemaakte keukenfronten hoef je niet direct na te denken over een nieuwe keuken. Dat scheelt je niet alleen een verbouwing, maar zo bespaar je natuurlijk ook flink op de kosten. New L.OAK staat daarin graag voor je klaar.

De keuken is een belangrijke ruimte in onze woning. Hier bereiden we lekkere maaltijden en komen we tot rust na een dag hard werken. Naast functioneel, moet een keuken natuurlijk ook vooral gezellig en mooi zijn. Doordat we de keuken dagelijks intensief gebruiken, zijn sommige onderdelen onderhevig aan slijtage. Vooral keukenkasten en deuren verliezen op de den duur hun uitstraling en werking. Juist dan is het fijn als je slechts één keukendeurtje hoeft te vervangen.

Een nieuw keukenblok is een behoorlijke investering, en daarnaast duurt de verbouwing die daarmee gepaard gaat vaak lang. Met de maatwerk van New L.OAK is dat niet nodig. Het deurtje wordt volledig naar jouw wensen gemaakt. Uiteraard perfect passend bij de keuken die je al bezit. Daarnaast heb je ook nog eens een ruime keuze aan houtsoorten en afwerkingen.

Keukendeurtje laten vervangen door New L.OAK


Bij New L.OAK zijn we gespecialiseerd in het vervangen van keukendeurtjes. Onze keukenfronten worden gemaakt van hoogwaardige producten en kunnen in elke gewenste stijl afgewerkt worden. Hierbij kun je denken aan een keukenkastje van gefineerd of massief eiken. Daarnaast maak je eenvoudig een keuze uit een van de vele afwerkingen die we te bieden hebben.

Hierbij kun je denken aan een afwerking in diverse grijstinten, maar ook een natuurlijke look is mogelijk. Door het aanbrengen van een speciale wax of olie krijgt het keukenfront altijd de uitstraling die je voor ogen had. Een keukendeurtje vervangen is met de maatwerk oplossingen van New L.OAK dus altijd een succes. Je meet de maten van je oude keukendeurtje op en stuurt deze aan ons door.

Het enige wat je nog hoeft te doen is de gewenste houtsoort en afwerking bepalen. Onze specialisten gaan direct voor je aan de slag. Zo kun je binnen afzienbare tijd jouw oude keukendeurtje vervangen door een prachtig nieuw exemplaar. Daarbij ben je bij ons altijd verzekerd van een prima service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of bestel direct een nieuwe keukenfront als je jouw oude keukendeurtje wilt vervangen.

eiken keukenfronten