Gefineerde eiken fronten

Wat is gefineerd eiken?

Houten keukendeuren en keukenlades geven je keuken een mooie luxe uitstraling. Een mooi alternatief voor massief eiken fronten zijn fronten van gefineerd eiken. Wij maken houten keukendeuren, ladefronten en diverse afwerkpanelen van gefineerd eiken met een verschillende look. Zou is een betaalbare en unieke keuken in jouw stijl dichterbij en betaalbaarder dan jij denkt!

Gefineerd eiken is een goed en goedkoper alternatief voor massief eiken zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en een natuurlijke uitstraling.

Het gefineerd eiken waar wij onze fronten mee maken wordt gemaakt van een laag van 1,5 mm eiken hout, dit laagje wordt geplakt op een MDF-basisplaat. Onze fronten van gefineerd eiken hebben een dikte van 19 mm

Elke fineerplaat behoud hierdoor zijn natuurlijke uitstraling, doordat de structuur van het hout nog zichtbaar is. Hierdoor is iedere keuken uniek en heeft een eigen karakter.

Ons fineer heeft een mooie luxueuze en natuurlijke uitstraling en is veel minder gevoelig voor een wisselende luchtvochtigheid in huis. Hierdoor heb je veel minder kans op het kromtrekken van je keukenfronten in vergelijking tot massief hout. 

Welke gefineerde fronten kies jij?

NATURAL

Dit gefineerde eiken laat de pure schoonheid van eiken zien, puur natuur

De Natural platen zijn nog niet behandeld en werken wij met een finish naar jouw eigen smaak af. 

 

VINTAGE

Het eiken dat voor dit fineer gebruikt is heeft jarenlang dienst gedaan als balken in treinen. Fineer met een rijk verleden en een warme uitstraling.

Voor een stoere en doorleefde uitstraling. 

RETRO

Vind je de vintage look iets te uitgesproken voor jouw keuken?

De Retro fineer is iets minder opvallend, maar heeft nog voldoende karakter en kwaliteit om de warme gezelligheid van weleer te laten zien. 

SMOKED

Het gerookte eiken fineer straalt pure klasse uit en heeft een krachtige en donkere look.

Voor een keuken met een stoer en eigenzinnig karakter. 

Wil de het materiaal eerst even in je handen hebben, voelen en in het echt zien? 

We hebben samples beschikbaar of kunnen met je afspreken in onze materialenbibliotheek.