Algemene voorwaarden

Garantie keuken- en kastfronten

Op onze producten is een garantie van 2 jaar van toepassing. Mocht je na ontvangst het product zelf hebben beschadigd of- aangepast, dan vervalt deze garantie. New L.OAK eiken keukenfronten is verantwoordelijk voor het product tot de klant onze producten in ontvangst heeft genomen.

Een uitzondering op de garantie zijn onze massief eiken fronten. Eiken is een natuurproduct en kan door een te hoge of lage luchtvochtigheid in de woning gaan werken. Een optimale luchtvochtigheid in de woning is tussen de 45-55 %. De klant is op de hoogte dat eiken een natuurproduct is en daarmee ook met de werking van hout. De klant is verantwoordelijk voor een gunstig vochtklimaat in huis.  Garantie te geven op dit natuurproduct is niet mogelijk.

 

Het produceren van de fronten

De doorgegeven maatvoeringen door de klant zijn bepalend  voor de productie van de bestelling.

Mocht bij installatie blijken dat deze maatvoering niet juist is, ligt de verantwoording en de daarmee te maken extra kosten bij de klant.

Doordat eiken een natuurproduct is, kan de kleur van de afwerking van de ladefronten, kastdeuren, plinten, panelen en planken kan iets afwijken van de foto’s op onze website en van onze samples.

 

Duidelijke prijzen en betalingsvoorwaarden

Alle genoemde prijzen van de producten van New L.OAK eiken keukenfronten zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. De factuur dient voldaan te zijn voordat de bestelling door New L.OAK eiken keukenfronten in productie wordt genomen.

Voor verzending van de fronten worden verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten binnen en buiten Nederland zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van het pakket. De leveringskosten vermelden wij vooraf in onze offerte. Mocht de bestelling worden aangepast en afwijken van de offerte, kan het tarief van de verzendkosten afwijken van het bedrag welke in de offerte is vermeld. Dit communiceren wij naar de klant. Het is mogelijk voor de klant om op afspraak de bestelling te komen afhalen. New L.OAK eiken keukenfronten is niet verantwoordelijk voor schade aan de fronten tijdens eigen transport.

Als wij het vermoeden hebben dat de koper van de fronten niet kredietwaardig genoeg is of het vermoeden bestaat dat er moeilijkheden met de betaling kunnen voordoen, dan behouden we het recht om te wachten met het uitleveren van de bestelling totdat de volledige betaling heeft plaatsgevonden.

 

Leveringsvoorwaarden keuken- en kastfronten

We starten met het maken van de bestelde producten na ontvangst van de betaling van de aankoop. Dit betreft de volgende producten: kastdeuren, ladefronten, planken, panelen en plinten. We hanteren een levertijd van 6-8 weken.

We kunnen vooraf geen exacte afleverdatum afgeven, maar zodra de bestelling klaar staat in onze werkplaats, nemen wij contact met u op over de exacte afleverdatum.

Leveringsvoorwaarden kleine leveringen

Handgrepen en samples leveren we binnen 5 tot 10 werkdagen of kunnen tegelijkertijd met de eiken keukenfronten verzonden worden.

Indien deze levertijd niet gehaald kan worden, laten we dit zo snel mogelijk weten.

Pakketten tot 30kg worden aan de deur afgeleverd. Zwaardere pakketten worden tot de eerste deur afgeleverd.

Onafgehaalde pakketten en pakketen die niet op de afgesproken tijd kunnen worden afgeleverd, worden geretourneerd aan New L.OAK eiken keukenfronten.

Deze retour kosten worden aan de klant in rekening gebracht.

Retournering kleine leveringen

Onze producten worden op maat gemaakt voor jou, om deze reden kunnen kastdeuren, ladefronten, plinten, panelen en planken niet worden geretourneerd. Handgrepen en scharnieren mogen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst. De kosten van het retourneren zijn voor rekening van de klant.

Om de retour gestuurde producten te kunnen accepteren moeten de producten ongebruikt zijn en in dezelfde staat zijn als bij ontvangst van dit product.

Blijkt bij controle van je retour dat dit niet het geval is, dan vervalt onze verplichting op genoemde retourvoorwaarden.

De betaling van het geretourneerde product vindt zo snel mogelijk na ontvangst van het geretourneerde plaats en met een maximale uitbetalingstermijn van 30 dagen.

Indien de producten beschadigd geleverd zijn of niet overeenkomen met datgene dat bij New L.OAK eiken keukenfronten was besteld, zijn deze kosten voor

New L.OAK eiken keukenfronten.

Ons retouradres:

New L.OAK eiken keukenfronten

Westhavenweg 65F

1042 AL Amsterdam

Nederland

Privacy

Om de bestelling goed te kunnen verwerken vragen we persoonlijke contactinformatie. Als de bestelling is geplaatst, gaat de contactinformatie in onze database. Wij gebruiken deze informatie alleen binnen New L.OAK eiken keukenfronten en deze worden niet vrijgegeven aan derden zonder uw toestemming.