Meubels op maat Haarlem

Meubels op Maat in Haarlem en Amsterdam

Bij Meubels op Maat in Haarlem en Amsterdam ben je aan het juiste adres als je jouw keuken wilt voorzien van een trendy make-over. Tegenwoordig hoef je daarvoor allang niet meer te denken aan een grote verbouwing, want met nieuwe keukenfronten ontwerp je zelf jouw droomkeuken met een uniek design. Keukenfronten laten maken bij Meubels op Maat staat garant voor een hoge kwaliteit eikenhout met een fantastische afwerking. Daarbij heb je niet alleen de keuze uit massief eiken keukenfronten, maar ook uit gefineerde eiken fronten met een natuurlijke uitstraling. Daarnaast hebben keukenfronten van gefineerd eiken een luxe uitstraling, en kun je ze door middel van verschillende bewerkingen helemaal aanpassen aan de sfeer in jouw woonruimte. Zo kun je bij Meubels op Maat in Haarlem en Amsterdam kiezen voor gefineerde eiken keukenfronten in een vintage look, maar ook puur natuur gefineerd eiken behoort tot de mogelijkheden. Ben je op zoek naar een klassieke keuken? Kies dan voor de keukenfronten van fineer met een gerookte en donkere look.

 

Deze warme en stoere kleuren maken jouw trendy keuken helemaal af en vormen een prachtige geheel met de rest van het interieur. Of je nu in het bezit bent van een gedateerde keuken, een kookeiland of een L-keuken, Meubels op Maat in Haarlem en Amsterdam maakt keukenfronten van eiken zoals jij dat wilt. Rustiek eiken, fineer met een vintage look of keukenfronten met een Rubio Monocoat afwerking.

 

Keukenfronten laten maken bij Meubels op Maat in Haarlem en Amsterdam

Net zoals onze woonstijl in de loop van de jaren veranderd, heeft ook een keuken soms een make-over nodig. Op deze manier blijven we voldoen aan de huidige trends en maken we van ons huis een echt thuis. Keukenfronten op maat laten maken in Haarlem of Amsterdam kan nog meer redenen hebben. Zo kan het zijn dat de uitstraling van jouw keuken niet meer voldoet aan je huidige interieur-stijl, of dat de keuken van jouw nieuwe woning nogal een gedateerd uiterlijk heeft.

 

In dat geval bieden eiken keukenfronten een fantastische oplossing. Je hoeft dus geen enorm budget vrij te maken voor de aanschaf van een nieuwe keuken, en ook een ingrijpende verbouwing is niet nodig. Meubels op Maat in Haarlem en Amsterdam maakt voor jouw op maat gemaakte keukenfronten van eikenhout met een afwerking die volledig voldoet aan jouw wensen. Natuurlijk kun je de nieuwe fronten voor jouw keuken bij ons ook laten voorzien van trendy grepen die passen bij de keukenfronten van jouw keuze.

 

Kies voor een moderne of hedendaagse look, of ga voor grepen met een stoere industriële uitstraling. Met de kant en klare keukenfronten van Meubels op Maat in Haarlem en Amsterdam hoef je ze alleen nog maar af te monteren. Wil je graag meer informatie over het laten maken van eikenhouten keukenfronten? Neem dan vrijblijvend contact op met Meubels op Maat in Haarlem en Amsterdam.

 

Neem contact op